Cтремління до спокійного життя сильніше за любов до свободи!

06 грудня 2015, 01:18
Власник сторінки
Правозахисник
0
182
Ганна Гончаренко

Класична форма упорядкованого мирного рабства в якому ходить мій український нарід!

Громадяни опиняються під наглядом все проникаючої опіки держави, яка одноосібно забезпечує їх зайнятість і в цілому відповідає за їх долю. Ця держава абсолютно, уважно (іноді імітуючи) до кожної дрібниці, послідовно, завбачлива і великодушна. Її турбота була б схожа на батьківську, якщо б вона готувала своїх підопічних до дорослого життя, але замість цього вона намагається втримати їх у вічному дитинстві.

Так, чому б не звільнити людей від необхідності думати і взагалі піклуватися про своє життя? День від дня свобода вибору перетворюється у все більш марне і випадкове заняття, СВОБОДА ВОЛІ замикається у вузьких межах, а громадяни мало помалу позбавляються можливості проявляти свої здібності. Основу для такого існування закладає зрівнялівка, саме вона підштовхує людей покірно терпіти його, а нерідко і розглядати як якесь благо..."Насамкінець, у мене питання..!Скільки, ще можна допускати , щоб стремління до спокійного життя було сильніше за любов до свободи???

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: вид на жительство Украины,свобода,мирное население
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.