Влада йде тупиковим шляхом умиротворення агресора

30 листопада 2015, 13:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
236

Новообраний мер Слов'янська Лях, який відмовився взяти в руки український прапор - це прообраз "української" влади на Донбасі у випадку реалізації путінського мінського "мирного плану"

Заради майбутнього України місцеві вибори на Донбасі не можна було проводити, поки там не відбулася десепаратизація. Ми зареєстрували законопроект про скасування виборів на Донбасі, але його на жаль ніхто з інших фракцій не захотів підтримати. Вони боялися позбавити місцеві громади права обирати своїх керівників. Ну от вибрали на свою голову місцеву владу, а насправді лише легалізували сепаратистів і посібників окупантів.

Я твердо переконаний - усі ті на Донбасі, хто зрадив Україну, мають бути назавжди позбавлені права здійснювати владу від імені України. Мій законопроект про десепаратизацію (аналог денацифікації Німеччини), прийнятий минулим парламентом у 1 читанні, вже понад рік блокується до розгляду новим парламентом. Так само як і законопроекти про націоналізацію майна країни-агресора, про розірвання дипломатичних стосунків з агресором та ряд інших. Тому що влада йде тупиковим шляхом умиротворення агресора.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Ляшко,РПЛ,Донбас,Олег Ляшко,вибори,агресія,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.