Кінець Європейських ілюзій, стосовно України

28 листопада 2015, 13:40
Власник сторінки
0
772
Кінець Європейських ілюзій, стосовно України

Європа обирає нову політику стосовно України.

 Керівництво Туреччини вже чітко визначило свою позицію з приводу міжнародного тероризму. Висновок зробити легко - вони підтримували, підтримують та підтримуватимуть терористів. Журналісти, які писали про зв'язки Турецького керівництва з ІГІЛ - про постачання зброї терористам - опинилися у в'язниці. Такі викривателі режиму там не потрібні. Хоча з самого початку сирійський конфлікт був імпортований з Туреччини. Вже п'ять років вони туди засилають зброю та інструкторів, а у Туреччину йде з ІГІЛ нафта.



Цікаво, що саме така ситуація із журналістами й в Україні. Тільки турецькі політики, принаймні, роблять вигляд, що вони там ні до чгого, що вони не допомагають терористам, та не співчувають. А в нас окремі політики підтримують дії терористів. Геращенко, якого ніхто не збирається звільняти, пропонував збирати та сайті "миротворець", інформацію про російських пілотів. Турчінов та Геращенко підтримали Туреччину, коли ті збили російський літак. Навіть Ердоган сказав, що це випадково - не знали, що російський. А в нас кажуть "так і треба".


Звісно, ненависть до Росії зашкалює, і можна подумати, що не в терористах проблема, але схоже, що усе ж таки в них. Їх підтримують окремі підрозділи МВС, окремі політики і ніхто таких посадовців не засуджує. Тому мало кого дивує, що зараз дуже популярним став "Меджліс" кримськотатарський - усе логічно. "Меджліс" завжди фінансувався Туреччиною та був близьким до терористичних угрупуваннь. Тоді також логічно виглядає диверсія "ПС" та "Меджлісу" у Херсонській області. "ПС" - також завжди спілкувався з терористами Ічкерії та ІГІЛ.


Порошенко на це усе дивиться - й нічого не робить. І у результаті 
Європа від нас відвернулася. Переломний момент був, коли сталися теракти у Парижі. Ясно, що Європейцям значно цікавіше співпрацювати з Росією, бо вона реально знищує терористів у Сирії. Тому Франція зараз працює пліч опліч з російськими військовими. Оланд, навіть влаштував візит у Москву для того, щоб об'єднати зусилля із Росією. До них можуть підключитись й німці. А поляки й так вже останні два роки взагалі дивляться на Україну, як на небезпеку, після героїзації УПА.


А тепер пішла така розмова, що країни Європи 
не збираються продовжувати свою санкційну політику проти Росії. Не ясно, за ради чого ці санкції. За ради придурків-зрадників у Києві, які повністю знищіли свободу слова, та розв'язали війну? Не дуже приваблива ідея. В результаті Оланд, Меркель та Путін об'єднають зусилля та тиснутимуть на Україну, щоб вона виконувала Мінські угоди. А може й зовсім цю владу замінять, яка ні на що не здатна, тільки гроші просити можуть.


А от США, схоже що не дуже довго захищатимуть Ердогана, бо вже надто очевидно, що він співпрацює з терористами. Поки що Турція - член НАТО. Але думаю, що це не на довго. І скільки б турецький президент не скаржився на Росію - НАТО не поспішає ставати на його бік. Так що чергова ілюзія наших патріотів, стосовно НАТО - зруйнована. Навіть якщо член НАТО робить дурниці, інщі члени блоку не дуже поспішають йти на конфлікт з Росією. Колись вони вже наголосили, що не воюватимуть за прибалтику.


А взагалі ми поки що для країн ЄС - глибока Азія. Ми для них набагато небезпечніше, ніж Росія. Набагато гірше. Туреччину вони приймають в ЄС 50 років, а нас можуть приймати й 100 років.

Оригинал

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Терроризм,Путин,Турция,Франция,Сирія,Меджлис,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.