Іванчук вирішив не битися із Саакашвілі

13 листопада 2015, 16:07
Власник сторінки
0
179
Іванчук вирішив не битися із Саакашвілі

Саакашвили попал в переплёт. На него заявляют в суд, им интересуется прокуратура.

Саакашвілі, кажуть, вкрав гроші з фонда АТО на рекламу. Про це вже майже усі чули. Але, схоже, це ще не усе. Полювання на грузинського шахрая почалося не тільки з боку ТСН та нашої прокуратури. Його також атакує Грузія, а тепер підключився наш депутатький корпус. Незадоволених його висловлюваннями тепер дуже багато - бо не варто кидати слова на вітер. От він, наприклад, усіх підряд звинувачує у злодійстві, шахрайстві та інших гріхах. Хоча сам дає брехливі свідчення.



Депутат ВР Андрій Іванчук хотів спочатку дати Міхеїлу по морді, але потім передумав та 
подав на нього до суду. Справа у тому, що Саакашвілі назвав його злодієм. Депутатові, який також є Головою Комітету ВР за економічною політикою - образився, звісно. Але він трохи подумав і вирішив, всупереч депутатським традиціям, усе ж таки судитися, а не битися.


Але я думаю, що діло на цьому не закінчиться, бо цей грузинський покидьок назвав багато прізвищ. Я не упевнена, що в нього є стільки доказів для суду, але думаю, що у грузинському суді, докази знайдуться, якщо невдаху повернуть додому та нарешті засудять.


Послухайте цікаве інтерв'ю Міхеїла каналу ТСН, що належить Коломойському. Очевидно, на каналі заборонена критика господаря каналу. Такий висновок можна зробити з поведінки "журналістки". Але ж усе що він каже - також стосується його персони. Усе, у чому він звинувачує Корбана - виявилося в самого Саакашвілі. Він сам крав гроші, які призначалися на АТО.


І ще цікаво - він каже, що Коломойський та Корбан бандюги і що не треба доказів і усе очевидно. І я уявляю собі, як проходили суди в грузії під час його президентства. Я з ним згодна, що вони усі, скоріш за усе, винні, але думаю, що усе повинно проходити відповідно із Законом України.

 

Реально ж з нашими бандюками, питання будуть вирішуватися всіма правдами та неправдами тож закінчиться все, тим, що відправлять Мишка назад до Грузії. Дуже розумний. У нас воно як - крадеш - давай красти іншим. Тимошенко колись порушила цей принцип, за що і потрапила за грати. Саакашвілі теж закінчить погано.

Інтерв'ю:

Оригинал в ЖЖ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Одесса,правосудие,прокуратура,Міхеїл Саакашвілі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.