Чому не можна довіряти Москві?

10 листопада 2015, 12:10
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
190
Чому не можна довіряти Москві?

З припиненням бойових дій на Сході здавалося, що війні покладено кінець і підконтрольні Росії бойовики ЛНР та ДНР нарешті почали виконувати укладені в Мінську домовленості.

З припиненням бойових дій на Сході здавалося, що війні покладено кінець і підконтрольні Росії бойовики ЛНР та ДНР нарешті почали виконувати укладені в Мінську домовленості. Україна перестала втрачати своїх бійців, а суспільство потроху звикало до тиші та спокою на фронті.

Але перемир’я вкотре виявилося крихким. Вже декілька днів поспіль бойовики здійснюють постійні атаки на підрозділи ЗСУ. Обстріли Попасної, Авдіївки, Мар`їнки, переміщення колон бронетехніки, підрив електростанції у Гранітному свідчать, що перемиря було лише прагматичним моментом війни.

Цілком очевидно, що поновлення збройного протистояння – не лише примха терористичних угруповань Донеччини та Луганщини,  в цьому прослідковується очевидний вплив російської сторони, яка розраховує за рахунок переключення уваги до України відволікти російське суспільство від катастрофи російського літака А321 над Єгиптом.

Використовуючи ескалацію конфлікту на Донбасі як черговий інфопривід, російська пропаганда сподівається уникнути засудження громадськістю політики Москви у Сирії, тим самим вкотре порушуючи обіцянки, дані Заходу та Україні. Неприкрите ігнорування домовленостей та угод ще раз підтвердило, що попри щиросердечні завіряння Росії їй ніколи не можна повністю довіряти.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,війна,Мінськ,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.