Як Україна та ІДІЛ готують війну проти Росії: версія Кремля

05 листопада 2015, 13:40
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
66
Як Україна та ІДІЛ готують війну проти Росії: версія Кремля

Вже деякий час в мережі поширюється чергова російська страшилка про співпрацю України та ІДІЛ, яка нібито спрямована проти Росії.

Вже деякий час в мережі поширюється чергова російська страшилка про співпрацю України та ІДІЛ, яка нібито спрямована проти Росії. Деякі другорядні російські сайти навіть поширили копію «документу» від імені Турчинова, адресовану Авакову, Полтораку та командиру ДУК «Правий сектор» Стемпицькому. У славнозвісному «документі» йдеться про необхідність надання військової допомоги сирійським терористам. Ці безглузді звинувачення були підхоплені депутатом Держдуми Валуєвим та деякими «політичними експертами» Росії. Пропагандисти Кремля цього разу вирішили не тільки відправити «українських карателів» на допомогу ІДІЛ в Сирію, але і поповнити ряди ЗСУ  ісламськими терористичними підрозділами для здійснення «потужної атаки». Такий собі «братський обмін».

Так, якийсь невідомий російський аналітик, член експертної групи Російського інституту стратегічних досліджень (РІСД) по Україні Єгор Кваснюк впевнений, що скоро ДНР і ЛНР почнуть атакувати ісламісти з Близького Сходу, яких спеціально для цієї цілі звозять в Україну.

З одного боку зрозуміло, що подібний абсурд може сприйняти лише підготовлена російською пропагандою аудиторія. Ні на кого більше подібні заяви давно не діють. Однак треба пам’ятати, що в Росії нічого не робиться просто так. Черговий фарс під назвою «Україна – ворог номер один» може означати, що російську громадськість готують до нового етапу антиукраїнської кампанії. Пов’язавши ІДІЛ з «бандерівською хунтою» можна запросто розпочату нову війну на Донбасі під лозунгом знищення ісламістів в Україні,  які безпосередньо загрожують безпеці РФ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,пропаганда,Росія,Україна,ІДІЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.