Беркутовці в теплі, майданівці в труні

05 листопада 2015, 00:28
Власник сторінки
Громадський діяч, підприємець, еколог.
0
64

Після перемоги євромайдан і приходу до влади Арсена Авакова, жоден винний співробітник Беркута не був притягнутий до відповідальності і всі вони залишилися працювати в МВС.

Як добре, що наша держава завжди заохочує антиморальні вчинки! Скільки ще бандюгани та злочинці будуть отримувати квартири, машини та путівки на курорти? Ось ще одне підтвердження моїй думці.

На сайті "Дорожній контроль" повідомляється, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подарував нову квартиру екс-співробітнику "Беркута" Юрію Марченко, який 23 січня 2014 брав участь у побитті активістів руху "Автомайдан" на Крепосном провулку. Про це написав Арсен Аваков на своїй сторінці "Фейсбуку". Крім цього, міністр запропонував Марченко працювати в апараті Національної поліції.

Нагадаємо, що 4 травня 2015 в м.Києві був розстріляний патруль міліції, який складався з колишніх співробітників "Беркута". Загинули беркутівці Юрій Романенко і Юрій Христенок. Ще один беркутівець Юрій Марченко потрапив до лікарні з важкому стані. За звинуваченням у вбивстві була арештована боєць батальйону "Айдар" Віта Завируха, яка в день перестрілки перебувала у Вінниці.

"Дорожній контроль" встановив, що вбиті і поранені міліціонери брали участь у побитті активістів "Автомайдану". Нагадаємо, що 23 січня 2014 року, співробітники Беркута, серед яких були Романенко, Христенок і Марченко, влаштували пастку на Кріпосному провулку. В результаті цього, десятки машин "Автомайдану" були знищені, близько 15 осіб вкрали. Пізніше, всі вони опинилися в СІЗО.

Після перемоги євромайдан і приходу до влади Арсена Авакова, жоден винний співробітник Беркута не був притягнутий до відповідальності і всі вони залишилися працювати в МВС. Після того, як з'ясувалося, що 4 травня розстріляли саме співробітників Беркута, які трощили машини двадцять третього січня, громадськість зажадала від МВС дати пояснення, чому злочинці продовжили служити в міліції.

У відповідь на це, радник глави МВС Станіслав Речинський заявив, що всі винні працівники Беркута вже спокутували свою провину, а потім їх не потрібно засуджувати. Тепер, через час, коли ситуація з розстрілом садистів трохи забулася, глава МВС Арсен Аваков по-тихому вручив Юрію Марченко ключі від нової квартири. Разом з тим, Аваков Ніяк не компенсував активістам Майдану ті автомобілі, які знищував Марченко +23 січня 2014 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.