Політичні інтриги гірші за путінські танки

03 листопада 2015, 16:12
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
47
Політичні інтриги гірші за путінські танки

В час, коли необхідні рішучі дії та реформи, політики намагаються привернути симпатії виборців шляхом маніпуляцій та популізму.

В час, коли необхідні рішучі дії та реформи, політики намагаються привернути симпатії виборців шляхом маніпуляцій та популізму. Замість того, щоб об’єднати зусилля та виступити єдиним фронтом для захисту політичної стабільності всередині країни на фоні агресії ззовні, представники політичних сил розхитують і без того складну ситуацію.

Риторика всіх без винятку політсил ґрунтується на суспільному невдоволенні непопулярними рішеннями уряду, проте гасла популістів не мають нічого спільного з об’єктивною ситуацією в країні. Парламентські перевибори та політична криза можуть поставити хрест на підтримці України західними партнерами та одночасно посилити тиск з боку східного сусіда. Непередбачуваними у цьому випадку будуть і дії бойовиків ДНР та ЛНР.

Але набагато гірше, що поведінка як опозиції, так і деяких представників коаліції є банальною політичною грою, затіяною для перерозподілу влади. Вести опозиційну риторику значно простіше, ніж здійснювати непопулярні реформи та виконувати вимоги міжнародних кредиторів. Це плідний ґрунт для популізму та демагогії, що заважає конструктивній діяльності.

Політики мають припинити влаштовувати перфоманси для публіки і почати працювати. Країні не вистачає узгоджених дій всіх політичних партій. Слід завжди пам’ятати, що імітація державного будівництва може позбавити Україну міжнародної підтримки, від якої сьогодні повністю залежить її життєздатність. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.