Проект реформи правосуддя не відповідає викликам часу

31 жовтня 2015, 15:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
174

Фракція Радикальної партії послідовно відстоює просту та очевидну для громадян позицію – метою судової реформи має стати забезпечення в Україні чесного і справедливого суду

Проект змін до Конституції України щодо реформи системи правосуддя, затверджений у п’ятницю президентською Конституційною Комісією, принципово не відповідає викликам часу, а також запиту українського суспільства на знищення тотальної корупції у судах та радикальне очищення і повне оновлення судової системи.

Фракція Радикальної партії послідовно відстоює просту та очевидну для громадян позицію – метою судової реформи має стати забезпечення в Україні чесного і справедливого суду. Все інше, в тому числі і зміни до Конституції, мають бути підпорядковане цій головній меті.

Лише реформа, що передбачатиме радикальне очищення і оновлення 8-ми тисячного корпусу українських суддів, так само як і 15-ти тисячного корпусу прокурорів, відкриє шлях до чесного і справедливого суду та знайде розуміння і довіру наших громадян.

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,реформа,судова реформа,Радикальна партія,Олег Ляшко,Конституція,правосуддя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.