Росія розкритикувала українську демократію

29 жовтня 2015, 16:40
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
109
Росія розкритикувала українську демократію

Недовго довелося чекати реакції Росії на перебіг місцевих виборів в Україні.

Недовго довелося чекати реакції Росії на перебіг місцевих виборів в Україні. Нікого не здивувало, що наш сусід не зміг побачити жодних ознак демократії у цьогорічному волевиявленні громадян. У МЗС Росії заявили, що численні порушення напередодні та під час виборів 25 жовтня роблять їх далекими від загальноприйнятих демократичних стандартів.

Така заява кремлівських глашатаїв виглядає досить кумедно, враховуючи відверту недемократичність самої Росії, громадяни якої вже напевно і не пам’ятають, як виглядає те демократичне голосування.

Не менш недолугим є визнання російською стороною цьогорічної виборчої кампанії як такої, що сприяє розколу України. Напевно, у Москві забули, хто саме анексував Крим та підбурював Схід до війни. Єдиними, хто розколює нашу країну, є маріонетки Кремля, які діють п’ятою колоною в Україні.

Однак висновки, озвучені МЗС РФ щодо виборів в Україні, наводять на думку, що ми рухаємося у правильному напрямку. Долаючи перешкоди, іноді помиляючись та  звертаючи з наміченого шляху, Україна все ж вчиться демократії. На жаль, про Росію цього сказати не можна.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,вибори,демократія,Вибори-2015
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.