У Харкові та Одесі перемагають колишні регіонали. У Дніпрі...

28 жовтня 2015, 12:09
Власник сторінки
0
143
У Харкові та Одесі перемагають колишні регіонали. У Дніпрі...

Бывшие регионалы побеждают на выборах

Про Київ я вже казала - у Києві проводяться серйозні маніпуляції. Усе швидко змінюється. Спочатку казали, що за Кличком йде Гусовський, то Омельченко, а зараз і взагалі кажуть що Береза. Берези там ій близько не було він був п'ятим, а тепер раптом став другим номером. Але за маніпуляції відповідають маніпулятори - у тому числі й перед Богом.


А що в нас на сході? У Харкові та в Одесі, наприклад, перемагають колишні регіонали. І що б там не казали про величезну підтримку Саакашвілі в Одесі - усе це повна брехня. Саакашвілі в Одесі не потрібен нікому. Його радник Олександр Боровик з усіма накрутками та адмінресурсом не набрав й 25 відсотків!! А от Генадій Труханов - майже 52%. Але, навіть цих процентів Боровик не визнає! Реально ж колишній регіонал залишив далеко позаду своїх опонентів.

У Харкові картина схожа, але в Генадія Кернеса виявилося ще більше прихильників, ніж в Генадія з Одеси. З'явився, навіть анекдот: "Судячи з результатів виборів мера в Харкові, у Януковича є шанс на наступних президентських." Ну й нарешті результат: Генадій кернес отримав майже 66% голосів, залишивши делеко-далеко своїх опонентів. Тарас Ситенко – 12,25% "Самопоміч", Юрій Сапронов – 5%, Ігор Балута (перший губернатор нового режиму) - 4,87%, в Давтяна "БПП" - ще менше - 4,53%.

Не так вже й добре справи у Дніпропетровську. Там перемагає Олександр Вікул 37.52% - теж колишній регіонал - 
перемагає у першому турі. У другому він буде змагатися з нацистом Борисом Філатовим 35.34%. Також у Дніпрі проходить першим Опозиційний блок.

Так що у великих містах, крім Києва, перемагає опозиція. Таким чином люди висловили свою думку, щодо цієї влади та до цієї "революції". Погана ситуація у Львові - там знов мером став Садовий - відомий махінатор та шахрай. Але там нема з кого вибирати. За ним слідом йде свободівець. Кому потрібні ці тітушки?

Глобальні висновки з цього робити зарано, але ясно, що влада зараз буде розподілена між Порошенком та опозицією, але ще є фактор радикалів, з якими вони будуть змушені боротися - це ті самі бандити, які й робили цю "Революцію Гідності".

Оригинал в ЖЖ:  http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://babka-ivanka.livejournal.com/163444.html


 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Партия регионов,Кернес,мэр,местные выборы,Гепа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.