АНАЛІТИ ГОВОРЯТЬ, ЩО НАСТУПНИМ МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ПОЛТАВИ БУДЕ КАНДИДАТ НА ЛІТЕРУ..

15 жовтня 2015, 10:06
Власник сторінки
Народний депутат України
1
41

Шановне товариство, шановні полтавці! За півтори неділі ми з вами завітаємо на виборчі дільниці та оберемо для себе гідний склад Полтавської міської ради та гідного міського голову

Дуже б не хотілося помилитися як останнього разу. Гречку з'їли, а печія тримає до сих пір. Нам обіцяли по совісті, а вийшло геть безсовісно.

Чи то попереднього разу - де на "половинку" схуднув бюджет міста, міська земля та все комунальне майно громади.

Таке враження, шановна громадо, що кожні вибори ми не наступаємо на граблі - ми по них ходимо!

В дискусії народжується істина, - говорять мудрі. Саме до діалогу, до дискусії хочу запросити чинного очільника міста Олександра МАМАЯ та його попередника Андрія МАТКОВСЬКОГО, які ну дуже хочуть наступні п'ять років очолювати полтавську громаду.

Майданчик для діалогу люб'язно надає Полтавське Громадське ТБ. Приходьте будь ласка у зручний для Вас час, окрім поточної п'ятниці, за добу повідомивши мене. Ви маєте досвід роботи у місцевому самоврядуванні, знаєте як нагодувати, підсолодити та підлікувати виборця, - є про що поговорити.

Шановні полтавці та особи наближені до кандидатів, донесіть будь ласка прочитане до керівника та екс-керівника міста. Нехай не бояться, не соромляться, а прийдуть на теледебати. Нехай поділяться досвідом. Можливо цього разу полтавці Вас уважно послухають і більше не помиляться...

P.S. Шановні громадяни О. Мамай і А. Матковський - дебати це не так боляче, як Вам здається. Страшно лише перший раз, а далі звикнеться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Бублик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.