Син втілить мрію батька

09 жовтня 2015, 18:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
215

Сьогодні разом з колегами відкрив меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Петру Гаджі на будинку, де він жив

Сьогодні разом з колегами відкрив меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Петру Гаджі на будинку, де він жив.  

Серце пекло, як і півтора роки тому, у ті страшні дні, коли Янукович топив українців у крові. Звісно, я б хотів, щоб життя звело мене з Петром не тут, а десь за столом, щоб ми потисли руки, поспілкувалися по душам. Бо найкращий Герой – живий Герой.

Він вийшов на Майдан, бо прагнув змінити  країну на краще і поклав своє життя за цю мрію.  Але навряд чи він хотів бачити Україну такою, на яку нова влада перетворила її за півтора роки після Революції Гідності. Навряд чи хотів бачити, як саджають патріотів та амністують терористів-окупантів. Навряд чи міг уявити, що українці перетворяться на жебраків, що зарплати не вистачатиме на їжу та ліки. Навряд чи він віддав життя за те, щоб на зміну одним бандитам прийшли інші.

Такі, як Петро Гаджа поклали життя за те, щоб захистити право українського народу на гідне життя. Пам’ятаємо про це щодня і робимо все, аби нам не було соромно перед ними, аби їхній подвиг не був марним.

Справу Петра продовжить його син – Костянтин Гаджа. Він йде до Київради від Радикальної партії, щоб втілити у життя мрію батька про нову Україну. 


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

ЛІдер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,вибори,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ,партия Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.