Щоб старість була в радість (ФОТО,ВІДЕО)

01 жовтня 2015, 22:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
194

Я живу за принципом – стався до людей так, як хочеш, щоб ставились до тебе

Кожного разу, коли дивлюсь на людей похилого віку, думаю про те, що ми всі колись будемо в такому віці. Будемо потребувати поваги навіть більше за гроші. Хочу, щоб і одного, і другого у наших стареньких було вдосталь. Щоб не потрібно було робити вибір між хлібом і ліками. Щоб держава гідно забезпечувала пенсіонерів, не змушувала їх доживати вік у злиднях та принижуватися у чергах за субсидіями. 
У міжнародний день людей похилого віку побував у будинку престарілих у селищі Козелець, на моїй рідній Чернігівщині. Хотілося пригорнути до себе кожну бабусю і дідуся, подарувати їм не лише корисні і смачні подарунки, а й частинку себе і свого тепла. Хочу і роблю все для того, щоб у літніх людей, які все життя віддали тяжкій праці, все було добре. Вони на це заслужили. 
Не забудьте привітати сьогодні своїх дідусів і бабусь.


Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.