Порошенко стратив страх

27 вересня 2015, 21:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
180

У лютому, коли Порошенко запропонував свого кума Шокіна на посаду генпрокурора, фракція Радикальної партії голосувала проти цього корупційного призначення

І я разом із Єгором Соболєвим зареєстрував законопроект про обрання нового генпрокурора на відкритому конкурсі за участю громадськості.

Коли у червні Порошенко та Шокін дозволили втекти від правосуддя Клюєву, депутати-радикали ініціювали збір підписів за відставку корупціонера Шокіна. Фракції БПП, Народного фронту, Батьківщини і злодійського блоку відмовилися підтримати нашу ініціативу. Може тепер, коли вже й американці відверто заговорили про корупцію в ГПУ, депутати провладної коаліції нарешті припинять покривати злочини Шокіна, а відправлять його у відставку?!

Але головна проблема України не Шокін, а Порошенко! Сьогодні найголовніша корупція в Україні - в офісі Президента. Натомість Порошенко імітує боротьбу з корупцією, переслідуючи своїх політичних опонентів. Якщо хочемо реально здолати корупцію влади в Україні - маємо усім суспільством добитися від Порошенка і контрольованої ним парламентської коаліції прийняття законів про імпічмент Президента та про Тимчасові слідчі комісії. Єдине, що змусить Порошенка припинити чи хоча б боятися займатися корупцією - не продажні прокуратура чи суди, а страх відповідальності і невідворотності покарання через імпічмент. Сьогодні такого страху у Порошенка немає, тому він вирішив, як і Янукович, збудувати режим диктатури в Україні.

СТАТТЯ: Корумповані чиновники ГПУ агресивно підривають реформи - посол США

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,ГПУ,Олег Ляшко,Клюєв,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.