Фестиваль української музики під патронатом Аграрної партії України

21 вересня 2015, 23:17
Власник сторінки
0
33

20 вересня 2015 року у Житомирі під патронатом Житомирської обласної партійної організації Аграрної партії України, очільник Віктор Васильович Козін, «на ура» пройшов 15-й Фестиваль української музики

20 вересня 2015 року у Житомирі під патронатом Житомирської обласної партійної організації Аграрної партії України, яку очолює Віктор Васильович Козін, «на ура» пройшов 15-й Фестиваль української музики. У глядацькому залі Житомирського академічного українського музично – драматичного театру ім. І.Кочерги був аншлаг, перший ряд партеру займали воїни АТО.

Класичні та сучасні твори українських композиторів виконували молоді таланти і відомі співаки.

До глядачів з промовами звернулись керівники партійного осередку Аграрної партії України та воїни АТО.

Концерт тривав більше двох годин, зал здригався від гучних оплесків, глядачі отримали велике естетичне задоволення і незабутні враження.

Аграрна партія України впевнено заявляє про себе як про потужну політичну силу, яка дистанціюється від олігархічних партійних утворень і йде на вибори, представляючи інтереси пересічних громадян.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Житомир,аграрії,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.