ТУШКИ ПОРОШЕНКА

15 вересня 2015, 11:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
247

Дуже прикро, що є особи, які пройшли випробовування війною, але не витримали випробовування грошима і страхом перед прокуратурою

Дуже прикро, що є особи, які пройшли випробовування війною, але не витримали випробовування грошима і страхом перед прокуратурою.

Ні про яку принципову позицію Артема Вітка не може йти мова. Різка зміна позиції (почитайте, що він писав і говорив раніше) - це політична проституція.

Порошенко повертає у парламент явище політичної корупції - те, що робив Янукович, коли прийшов до влади.

Руками своїх поплічників Кононенка і Третьякова Порошенко розводить у парламенті тушок. Шляхом підкупу, загроз і шантажу.

Якщо у Вітка є хоч крапля офіцерської честі - він має скласти мандат, адже зрадив півтора мільйони виборців, які голосували за Радикальну партію.

Тушки нового парламенту, куплені Банковою, завершать так само, як тушки, котрі у минулих скликаннях пройшли від демократичних сил, однак зрадили людей і пішли в Партію регіонів. Нових тушок чекає така сама доля. Нікому не потрібні і на смітнику історії/


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

ЛІдер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.