Порошенко вчинив злочин

31 серпня 2015, 22:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
585

Те, що зробив сьогодні Порошенко - злочин

3 із 5 фракцій коаліції не підтримали путінські зміни до Конституції.

Своїми цинічними діями разом з регіоналівськими недобитками з "Опозиційного блоку" та олігархічно-лобістськими групами Порошенко поховав у Верховній Раді демократичну коаліцію, на яку покладали сподівання мільйони людей.

...

Радикальна партія ініціює створення у парламенті НАРОДНОЇ РАДИ з числа патріотичних депутатів з державницькою позицією, які не підтримали кремлівський сценарій зміни української Конституції, спрямований на розкол держав і зрив процесу реформ.

Звертаємося до усіх патріотів об'єднати зусилля на захист Конституції - на захист Незалежної і Соборної України.

Ми категорично засуджуємо застосування насильства біля парламенту під час мирних акцій протесту. Це провокація з метою скомпроментувати народний спротив особливому статусу Донбасу. Вимагаємо від СБУ і МВС негайно знайти виконавців цих кривавих провокацій під Радою. Це справа честі для керівників правоохоронних органів.

Як Путін в Росії відволікає увагу суспільства від економічних провалів війною, так і нинішня українська влада відволікає увагу від бідності людей кривавими провокаціями.

Ми докладемо усіх зусиль, щоб не допустити прийняття нав'язаних ззовні волею Кремля змін до нашої Конституції, які ведуть до розколу і знищення Української Держави.

Дякуємо усім, хто разом з нами у цій боротьбі.

УКРАЇНІ - БУТИ!

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Путін,провокації,Конституція,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.