День народження Івана Франка

28 серпня 2015, 10:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
105

Сьогодні були на Львівщині, де народився Великий Каменяр, разом з нашими депутатами Віктором Вовком, Віктором Галасюком, Василем Омельченко та Андрієм Лозовим


Вшанували нашого Джеджалика в його рідному селі Нагуєвичах на Дрогобиччині, на могилі Франка на Личаківському цвинтарі і на віче біля пам'ятника Іванові Яковичу.

Франко - не тільки видатний український письменник, поет, вчений, публіцист, перекладач, а і політик. У 1890 він створив Українську Радикальну Партію.

Навесні 2011 року я вперше відвідав Нагуєвичі Дрогобицького району, і візит у рідні місця Великого Каменяра надихнув мене і моїх однодумців відродити велику справу нашого Франка. За кілька місяців відбувся з'їзд Радикальної партії, яку я очолив.

Ми захищаємо інтереси України і українців, щоб Батькові Франку було не соромно за нас, його нащадків.

До речі, в його рідних Нагуєвичах раніше не було... газу. Уявляєте, рідне село Івана Франка за понад 20 років незалежності не було газифікованим! Ющенко, будучи президентом, двічі приїздив до Нагуєвич, обіцяв зробити газ і, як завжди, нічого не зробив. А я зробив, будучи не президентом, а простим народним депутатом, не маючи ніякої підтримки в парламенті, вибив з бюджету 3,5 мільйони гривень на газифікацію рідного села Великого Каменяра. Це було важко, але я лупав бюджетну скалу і зміг це зробити. "Голос духа чути скрізь..." (с)


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Іван Франко,Андрій Лозовий,Нагуєвичі,фракція РПЛ,Каменяр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.