Ціна брехні проти мене - 5 тисяч доларів

20 серпня 2015, 16:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
181

Брудна і брехлива піар-кампанія проти мене в ЗМІ про мій начебто розкішний відпочинок в Італії здійснюється піарщиками Петра Порошенка


Інформаційний супровід цих вигадок забезпечує телеканал Інтер, з власниками якого Фірташем і Льовочкіним у Порошенка таємна антиукраїнська угода, саме тому досі ховаються за депутатською недоторканістю Бойко, Льовочкін і вся інша банда Януковича. За розміщення вигаданого компромату проти мене на інтернет-сайтах одне з піар-агентств платить від 5 тисяч доларів. Порошенко організував і замовив цю компанію моєї дискредитації, бо я є його опонентом проти реалізації ним в Україні путінських змін до Конституції. 
Звертаюся до ЗМІ припинити розповсюджувати замовні проплачені вигадки, бо репутація дорожче за будь які гроші. Прошу громадян України не вестися на примітивну брехню олігархів при владі.
В Італії я був на короткому робочому відпочинку, інфу про який ви можете прочитати у мене на сторінці. Усі інші вигадки - про яхти, авто і арабських шейхів - плід хворобливої фантазії Порошенка-Фірташа-Льовочкіна. Вони самі так і відпочивають. Олігархів - на мило!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,президент,Бойко,Радикальна партія,Олег Ляшко,відпочинок,олігархи,змі,Конституція,Сергій Льовочкін,Петро Порошенко,Італія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.