Захищати українців треба всюди (ВІДЕО)

20 серпня 2015, 07:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
95

Захищати українців треба всюди, особливо там, де захистити їх більше нікому




Коли мене питають, чого я зустрічаюся з нашими співгромадянами в Італії, а не, скажімо, на Донбасі, я відповідаю: на Донбасі я десятки разів був. І скоро знову там буду, всьому свій час.
В Італії живе і працює близько півмільйона наших співгромадян, вони теж потребують захисту. Тепло поспілкувалися на зустрічі у Неаполі. Українці – єдиний народ. Всі ми душею і серцем вболіваємо за Україну, за скільки б тисяч кілометрів один від одного не знаходилися. Місцева громада зі своїх невеликих заробітків виділяє кошти на допомогу українській армії, приймає у себе поранених, які проходять реабілітацію. Єдине, про що мріють ці люди – повернутись до своїх родин на Батьківщину. Розказав їм, що ми зробили і що робимо, щоб кожен українець міг забезпечити себе та свою родину на своїй землі.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,українці,Італія,заробітчани,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.