Чиє б мичало...

24 липня 2015, 20:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
237

«Смотрящій» за фракцією БПП Ігор Кононенко заявив, що він закликатиме своїх колег по фракції голосувати за зняття депутатської недоторканності, затримання і арешт мого побратима Андрія Лозового

В його діях, нібито, міститься відкритий кримінал. 
Сам Кононенко – був депутатом Київради спочатку від Блоку Леоніда Черновецького, і був його шестьоркою, пізніше став депутатом Верховної від Блоку Петра Порошенка, і зараз виконує при Президенті ту саму функцію. Дехто стверджує, що він сам нічого не говорить, а тільки повторює те, що каже Президент.
Нам відомо про масу кримінальних і напівкримінальних діянь вчинених Кононенком та його оточенням. Він брав активну участь в розграбуванні Києва за часів Черновецького. Більше того, деякі власники кримінального бізнесу платять йому і зараз. 
В понеділок підготуємо і подамо заяву про скоєння злочину народним депутатом Ігорем Кононенком з переліком всіх відомих нам фактів його кримінальної та напівкримінальної діяльності. Розгляд цієї заяви стане тестом не для Шокіна – про нього немає що говорити, а для Сакварелідзе. Переконаний, що, як непідкупна людина, Давид дасть вірну оцінку кримінального шляху Ігоря Кононенко та відповідно відреагує.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,прокуратура,ГПУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Черновецький,фракція РПЛ,Блок Петра Порошенко,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.