Хто дозволив Порошенку українські землі розбазарювати? (ВІДЕО)

24 липня 2015, 20:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
336

Під час учорашньої телефонної розмови керівники України, Німеччини, Франції і Росії обговорили питання демілітаризації (тобто відведення українських солдат) із Широкіного під Маріуполем

Буферна зона має скласти 30 кілометрів.
Втрата контролю України над черговими десятками кілометраів власної території - це фактично подарунок влади путінським терористам. У мене питання до Президента Порошенка: хто Вам дозволив українські землі розбазарювати? Не Ви їх збирали, не Вам їх і роздавати!

Ще майже рік тому в ефірі теле-шоу я виступав проти хиткого перемир'я і створення буферної зони посеред Донбасу. Тільки коли ми станемо сильними, Путін буде боятись лізти на Україну, а тим паче вказувати місце знаходження, довжину і кордони буферних зон.




Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Путін,Петро Порошенко,земля.,Маріуполь,фракція РПЛ,окупанти,Широкино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.