Прокуратура відпрацьовує замовлення з АП

22 липня 2015, 21:02
Власник сторінки
Герой України
7
92797
Прокуратура відпрацьовує замовлення з АП

Вчора в черговий раз прочитав про “геніальну” розшукову операцію “ діамантових прокурорів”, про те, що мене знайшли.

http://korrespondent.net/world/worldabus/3541933-obiavlennyi-v-rozysk-eks-hlava-ukrspetseksporta-nakhodytsia-v-velykobrytanyy

Хочу ще раз звернутися до громадян України, що я ні від кого не переховуюсь, про те, що я був в службовому відрядженні як офіцер служби безпеки України  – це було відомо  СБУ й ГПУ ще з грудня 2014р.  Я дійсно знаходжуся в Британії, і це не було таємницею ні для «діамантових прокурорів»,  ані для офіційної влади Великої Британії.  

Ще раз хочу підкреслити, що не маю жодного стосунку до сфабрикованих і сфальсифікованих звинувачень з боку Генеральної прокуратури України по відношенню до мене за замовленням Адміністрації Президента України. Про це я заявляв раніше на своїй сторінці (facebook.com/Bondarchuk.Hero) і повторюю це в черговий раз.

Вся абсурдність ситуації полягає в тому, що замість того, щоб арештовувати замовників та виконавців розстрілів на Майдані Гідності та проводити об’єктивне розслідування корумпованих дій чиновників минулої та теперішньої влади, сама влада не знаходить кращої функції для ГПУ, ніж  використовувати її як кризове піар-агенство для імітації роботи та для відволікання суспільства. Щоб вони робили без мене? Хоча ви знаєте що робити, ви б знайшли іншого Бондарчука, вам не тільки важливо переслідувати невинних та непокірних  громадян, бізнесменів  та політичних опонентів, наприклад,  - депутата від Радикальної партії Андрія Лозового, вам ще й   важливо використовувати в якості відволікання уваги суспільства від своїх  злочинних, непрофесійних дій.

Хочу звернути Вашу увагу,  що ця «свіжа » новина з’явилася відразу, як країні стало відомо про зняття Януковича з розшуку по лінії Інтерполу.

Тому владі було потрібно провести піар-акцію.

Хто ці святі слідчі, що пропонують життя по-новому країні? Військовий генпрокурор Матіос, який 3 роки обслуговував  Януковича та його команду, працюючи в його адміністрації.  Сьогодні окремі представники ГПУ такі собі «конвойні пси», яких приручив та прикриває Президент України Порошенко, і роздає команди “фас” проти небажаних службовців ЗСУ, добровольчих батальйонів та політичних опонентів. І, зокрема, проти мене.

Чи довіряє суспільство  словам цього пана? Відповідь на це повинно дати суспільство.  І тому на питання про замовників, що сидять на Банковій  в адміністрації Президента, не варто витрачати час, хто ці пани суспільство остаточно зрозуміло.

Революція Гідності не закінчилася і громадяни повинні чітко усвідомлювати, що «революціонери приватизованої сцени» Майдану та революціонери Майдану - це різні групи людей, з різним світоглядом життя. Одна група зайняла владні кабінети та продовжує спадкову політику минулої влади, а друга - стала захисниками країни, волонтерами, справжніми борцями  з корупцією та продовжує Революцію Гідності.

Нас не зупинити. Слава Україні!

Герой України,
Майор Сергій Бондарчук,
Маю честь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Порошенко,ГПУ,Матиос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.