Арешт Лозового - політична розправа Порошенка (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)

21 липня 2015, 20:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
371

Генпрокурор Шокін вніс подання до парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт мого бойового побратима і заступника Андрія Лозового


Це помста Президента Порошенка за нашу позицію по голосуванню проти особливого статусу Донбасу. Порошенко мені особисто погрожував внести подання на депутатів-радикалів, якщо ми його не підтримаємо.

Даючи незаконні команди генпрокурору про арешт депутатів-патріотів і покриваючи головних поплічників Януковича Бойка, Льовочкіна та інших, Порошенко свідомо розвалює демократичну коаліцію і клеїть ширку з регіоналівською бандою.
Почитайте, за що Порошенко хоче арештувати Андрія Лозового.
Коли Порошенко дасть комснду своєму ручному генпрокурору внести подання на арешт рнгіоналів Бойка, Льовочкіна та інших злодіїв? Чи Порошенку таємні віденські домовленості з Фірташем заважають?!

ВІДЕО: "Ляшко: Подання на Лозового - політична розправа"















Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: контрабанда,ГПУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.