Чому знявся наш кандидат

15 липня 2015, 09:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
83

205 округ у моєму рідному Чернігові, де 26 липня відбудуться довибори до Верховної Ради, вже став символом

Символом того, що Ч̶е̶р̶н̶о̶в̶е̶ц̶ь̶к̶и̶й̶ Порошенко і його "молода команда" не зробили ніяких висновків із того, чому відбулась революція і що народ змінився.
Символом того, що нам слід докласти ще багато зусиль, щоб змінити свою країну.
Символом того, що країна не буде розвиватись без радикальної ротації еліт. Бо ті, хто 24 роки керував країною, і далі ведуть її до прірви.
Недобиток київської гречаної мафії Сергій Березенко, який зараз керує Державним управлінням справами - структурою наскрізь корумпованою - дуже хоче бути народним депутатом України. Ще більше цього хоче хазяїн Березенка. У хто ідуть всі методи: підкуп виборців за схемою піраміди (організовує відомий гречкосій з тієї ж команди Лесик Довгий), адмінресурс, залякування, тиск на бюджетників, використання бюджетних коштів.
Більше того, президентська команда вже фактично у відкритий спосіб готується до масових фальсифікацій за участі СБУ, прокурорів та місцевого начальства. Чого вартий слідчий прокуратури Шмаровоз, який вилучає по бєспрєдєлу документи незручних кандидатів?...
ОВК очолює знаний фальсифікатор Пунько, який прославився масовими порушеннями, коли відповідно очолював окружну комісію у 94 окрузі на так само скандальних довиборах у 2013 році. І тепер йому на Банковій доручили зробити Березенка народним депутатом будь-якою ціною.
Кандидат від Радикальної партії Дмитрий Блауш - молодий патріот з простої сім'ї (на відміну від типового мажора Березенка), чернігівець, активний учасник Революції гідності, волонтер, прийняв рішення зняти свою кандидатуру з виборів на знак протесту проти свавілля Адміністрації Президента, яка намагається забрати у людей право вибору і, по суті, призначати, кому бути у Верховній Раді, а кому - ні.
Право вибору людині дає Господь Бог. І ніхто не в праві його забирати. Янукович це не розумів, благословляючи масові фальсифікації на місцевих виборах 2010 року, парламентських виборах 2012 і фактично усіх довиборах за період його правління. І де зараз Янукович?.. Там же будуть і ті, хто зараз, зловживаючи владою, фальсифікує вибори.
Мені дуже соромно за тих земляків-чернігівців, які готові продати свій голос. Ніколи, ніколи, ніколи не наведуть порядок в країні і не забезпечать вам гідне життя ті, хто хоче купити вас, немов німих рабів. Голосуйте серцем і розумом за тих, хто вас поважає, а не за тих, для кого ви - безвольна біомаса, що продається, наче консерви на базар.
P.S. Тепер Ви розумієте, чому Президент Порошенко, попри нашу вимогу і всупереч закону (!), другий рік не змінює склад ЦВК. І чому вручає Охендовському-Прохіндейському в той час, коли тисячам Героїв фронту ніхто ніякої нагороди не дав...


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Радикальна партія,ЦВК,Олег Ляшко,вибори,Чернігів,Адміністрація Президента,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Охендовский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.