Ірпінь зробив ще один крок до міста здоров'я

14 липня 2015, 12:44
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
85
Ірпінь зробив ще один крок до міста здоров я

Ми відкрили першу амбулаторію сімейної медицини. Зробили ще один крок до перетворення Ірпеня на місто здоров’я.

Нова амбулаторія обслуговуватиме близько 9000 мешканців міського мікрорайону. Облаштували її у комунальній будівлі, яка раніше використовувалася прокуратурою міста. Приміщення повністю реконструювали, обладнали нові медичні кабінети, придбали сучасне устаткування для роботи п’яти сімейних лікарів і двох педіатрів. У дворі для діточок установили ігровий майданчик. І все – за рахунок бюджету розвитку міста.

Для громади Ірпеня це було чергове маленьке свято, а для нашої команди – чергове підтвердження обраного курсу на покращення якості медичних послуг в регіоні. З перших днів моєї роботи на посаді міського голови медицина була визначена однією з пріоритетних галузей у місті. Ми вже відкрили сучасну дитячу поліклініку, рівних якій немає у нашій державі. Розпочали реконструкцію дитячої лікарні. В Ірпені буде не лише оновлене стаціонарне відділення, а й одна з найкращих в Україні дитячих реанімацій. Ми придбали нове хірургічне обладнання вартістю вісімдесят тисяч доларів для травматологічного відділення центральної міської лікарні. Тепер тут роблять операції, про які в багатьох містах України лише мріють. Далі готуємо до відкриття ще дві нові амбулаторії.

 Але ми прекрасно розуміємо, що і обладнання, і ремонт нічого не варті без гарних лікарів. Тому не лише покращуємо умови праці медичних працівників, а й посилюємо їх соціальний захист, розробляємо систему мотивації і запроваджуємо програму підвищення кваліфікації. Ми хочемо, щоб наші лікарі професійно розвивалися. Вже цього літа запланували освітню подорож ірпінських лікарів до Відня та Праги з метою вивчення європейського досвіду.

 Я переконаний, що все це в комплексі допоможе зробити ірпінців здоровішими, а з Ірпеня почне розвиватися здорове українське суспільство. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ірпінь,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.