Пряма військова угода з США - замість мирних планів

13 липня 2015, 23:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
254

Президент Порошенко, посилаючись на дані розвідок, повідомляє про безпрецедентну концентрацію російських військ на наших кордонах

Про значне погіршення ситуації в зоні проведення АТО на сході України заявляє також голова моніторингової місії ОБСЄ. Російський агресор готовий будь якої миті відновити збройний наступ - оце і є головний результат "мирних" мінських домовленостей.
Путіна не зупинять жодні протоколи! Путіна зупинить тільки сила! Днями я зустрічався з американськими високопосадовцями. Сказав їм, що якщо вони справді хочуть допомогти нам перемогти у війні з агресором, то США мають визнати Україну своїм головним військовим союзником поза межами НАТО і укласти з Києвом пряму військову угоду. У тексті цієї угоди має бути чорним по білому записано: "Військова агресія проти України розцінюватиметься, як напад на США". Таке зобов'язання міститься в тексті угоди про створення НАТО. США, як гарант суверенітету і територіальної цілісності України за Будапештським меморандумом 1994 року, так само мають право, ні - зобов'язані! - взяти на себе аналогічні зобов'язання.
Укладення такої військової угоди між Україною і США - це єдина сьогодні реальна можливість зупинити відновлення великої війни в Європі. Яким би шизофреніком не був Путін, він не ризикне відновити бойові дії, знаючи, що воювати доведеться не з українською армією (честь їй і хвала!), а з американською. Згадайте, як Рузвельт вступив у війну проти гітлерівської Німеччини на боці Британії. Згадайте, як Кеннеді зупинив ядерну експансію Хрущова на Кубу. Так само рішуче американські лідери мали б діяти проти мілітаризації Росією окупованого Криму. Американський флот з ядерними боєголовками вже давно мав би стояти в Середземному чи Чорному морях з ультиматумом Путіну за 24 години вивести з Криму ядерну зброю.
Ті, хто заявляє, що військова допомога США лише спровокує Путіна на продовження війни проти України, на мою думку, глибоко помиляються. Кремлівського диктатора провокує наша слабкість і нерішучість наших союзників.
Що скажете, Президенте Обама?


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Росія,Барак Обама,Луганщина,Радикальна партія,терористи,Донбас,Олег Ляшко,війна,Петро Порошенко,Володимир Путін,Донеччина,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.