Розповім Президенту, що таке корупція

09 липня 2015, 10:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
474

Президент Порошенко вважає корупцією прийняття закону про реструктуризацію валютних кредитів

Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Ви тримаєте на посаді голови Нацбанку Гонтарєву, яка обвалила курс до 30 гривень за долар, внаслідок чого одиниці наближених загребли мільярди, а мільйони людей втратили останні заощадження.
Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Ви тримаєте на посаді генпрокурора Шокіна, який дозволив утекти Клюєву.
Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Ви дозволяєте ховатися за депутатськими мандатами членам банди Януковича, натомість Генпрокуратура переслідує депутатів-патріотів.
Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Ви перед президентськими виборами таємно від суспільства змовляєтеся у Відні з олігархом Фірташем.
Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Ви дозволяєте продовжувати грабувати Україну російському олігарху Григоришину та іншим, у той час, як Росія вбиває наших громадян.
Корупція, Петре Олексійовичу, це коли Президент країни в умовах глибокої кризи багатіє за рік у 7 разів, а більшість громадян очолюваної ним країни живуть за межею бідності.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,корупція,Радикальна партія,Олег Ляшко,бізнес,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.