Кредитному свавіллю банків треба покласти край!

03 липня 2015, 22:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
365

За минулі три роки Нацбанк України видав комерційним банкам рефінансування більше 420 мільярдів гривень, по середньозваженому курсу за період 2011-2014 роки - це понад 40 мільярдів доларів!!!


Власники більшості банків отриманий рефінанс перевели у валюту, вивели її за кордон і збанкрутували фінустанови, переклавши свої зобов'язання перед вкладниками на державу. Ніхто з них досі не відповів за свої афери, хоча ми прийняли закон, який дозволяє притягувати до відповідальності пов'язаних з банком осіб. Сума неповернутого рефінансування - понад 120 мільярдів гривень. І після цього хтось із вас буде стверджувати, що в Україні немає можливостей реструктуризувати валютні кредити?! 

Гвалт, здійнятий навколо валютного закону - це намагання захистити надприбутки банків. Ніде у світі, крім України, люди не виплачують кредит за квартиру утричі дорожче, ніж вона коштує. Кредитному свавіллю банків треба покласти край! І саме цим має займатися Президент, уряд і Нацбанк, а не захищати надприбутки банкірів.



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: банки,Выборы Президента Украины 2019 новости,НБУ,закон,реструктуризація,Радикальна партія,кредити,курс долара,Україна,Олег Ляшко,гривня,фракція РПЛ,долари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.