Прощавай, алюміній?!

22 червня 2015, 18:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
104

Радикальна партія більше ніж пів-року б'ється за повернення до державної власності Запоріжського алюмінієвого комбінату, розграбованого російським олігархом Дерипаскою за сприяння української влади

Продовжую інформувати про боротьбу навколо ЗАлКу.
У п'ятницю, 19 червня, Фонд державного майна звернувся з позовом до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя про арешт майна Запоріжського алюмінієвого комбінату. Суд зобов'язаний був розглянути цей позов упродовж 72 годин. Тому суддя Лідія Кравченко оголосила, що у понеділок, 22 червня, о 9 ранку призначить час судового засідання. Сьогодні в 9.15 вона призначила судове засідання на 9.30 і, не дочекавшись навіть представників ФДМУ, відмовила в арешті майна ЗАлКу, мотивуючи це тим, що раніше аналогічний позов вже розглядався і був відхилений.
Цікаво, що попереднього разу судова відмова мотивувалася тим, що акції ЗАлКу були відсутні на рахунку ФДМУ. Але саме за нашою активною участю акції комбінату 9 червня були зараховані на рахунок ФДМУ і сьогодні Фонд є єдиним повноправним власником заводу. Тому рішення судді Л. Кравченко є очевидно корупційним. Завдяки цьому рішенню колишній власник заводу - російський олігарх Дерипаска - отримав можливість добити стратегічне підприємство. Зараз у ці хвилини активно вирізають останній цех катанки. Це вкрадені мінімум 500 робочих місць для жителів Запоріжжя.
Вимагаю від Президента, прем'єр-міністра, генерального прокурора, міністра МВС, т.в.о. голови СБУ дати доручення негайно вжити усіх захожів для припинення розграбування російським олігархом стратегічного українського підприємства. Від голови Вищої Ради юстиції вимагаю рішеня про звільнення судді Л. Кравченко за постановлення завідомо неправосудного рішення. Офіційні звернення з цього приводу вже направив усім адресатам.
Також наступного пленарного тижня вимагатиму голосування у парламенті мого законопроекту про націоналізацію россійського майна в Україні. Це ганьба, що агресор продовжує заробляти мільяржи в нашій країні!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,СБУ,завод,МВС,алюминий,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Олігарх,Запоріжжя,фракція РПЛ,майно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.