Президент не бажає визнавати очевидне

18 червня 2015, 16:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
368

Я справді залишив зустріч із Президентом Порошенком на знак протесту проти його небажання визнавати очевидні речі


Я сказав Президенту, що вважаю відповідальним за втечу Клюєва генпрокурора Шокіна, тому ми пропонуємо відправити його у відставку. У відповідь Шокін погрожує кримінальною відповідальністю мені і моїм колегам Мосійчуку, Лозовому, Ліньку. Я спитав Президента: якщо Шокін так оперативно штампує справи на депутатів-патріотів, що заважає йому так само оперативно розслідувати справи проти убивців Небесної сотні і банди Януковича? 
Я звернув увагу Президента на факти корупційної діяльності міністрів, зокрема, Шевченка і Демчишина, і теж запропонував негайно відправити їх у відставку, а не покривати корупцію. Президент відмовився обговорювати ці питання: проблеми з втечею Клюєва він не бачить, Шокіна у цій втечі він винним не вважає, на вимогу звільнити міністрів-корупціонерів теж не відреагував. Коли я наполягав, щоб Президент дав відповіді і мені, і суспільству на озвучені питання, він звинуватив мене у тому, що я зриваю йому зустріч із лідерами фракцій. Після цього я сказав Президенту, що не хочу марнувати ні свій, ні його час і залишив зал, де відбувалася зустріч. А як би вчинили на моєму місці ви?


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.