Брехуна міністра Шевченка - під арешт! (ВІДЕО)

16 червня 2015, 16:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
177

Міністр екології Ігор Шевченко стверджує, що він не був у курортній Ніцці, коли почалася страшна пожежа у Василькові




Тож освіжу міністру пам'ять. 
6 червня, у суботу, Шевченко вилетів із столичного аеропорту "Жуляни" до Дрездена (Німеччина) приватним літаком TK-TKN (зареєстрований у Туреччині). Пізно вечором 8 червня, у понеділок, він повернувся до Києва в "Жуляни" із французької Ніцци приватним літаком PH-ARO. Цей літак належить народному депутату України Олександру Онищенку, який займається нафтогазовим бізнесом. Формально Шевченко призначений на посаду міністра за квотою "Батьківщини", але реально весь парламент знає, що він ставленик Онищенка. Також усі знають, що посада міністра екології була продана Онищенку, подейкують, за 5 мільйонів доларів. На посаді міністра Шевченко активно лобіює інтереси Онищенка, пропонує його людей на важливі державні посади, наприклад, на посаду голови Державної геологічної служби. Я особисто перешкодив призначенню урядом цієї та інших онищенкових кандидатур. Бо контроль за надрами Онищенком, який має нафтогазовий бізнес - це пряма корупція і зловживання. Саме тому я неодноразово вимагав і від Президента Порошенка, і від прем'єра Яценюка звільнити корупціонера Шевченка з посади міністра екології, однак рішення це досі не прийнято і це означає, що Президент, прем'єр і парламентська коаліція несуть пряму відповідальність за корупцію Онищенка-Шевченка. Я під це лайно не підписувався!!!
До речі, Шевченко не вперше використовує приватний літак Онищенка для особистих поїздок. 10 квітня 2015 року він літав цим літаком до Ніцци, 13 квітня повернувся в Київ із Відня. 16 квітня цим же літаком Онищенка міністр екології знову літав до Відня, 19 квітня повернувся до Києва. Під час своїх приватних поїздок Шевченко використовує дипломатичний паспорт DP013354.
У зв'язку з цими фактами корупції міністра екології Шевченка я вимагаю від генерального прокурора України порушити кримінальне провадження і заарештувати корупціонера.
Від прем'єр-міністра Яценюка вимагаю внести до парламенту подання про звільнення Шевченка з посади міністра екології. А ще буде краще, коли відставку Шевченка ініціює сама Юлія Тимошенко, за пропозицією якої цей махровий корупціонер був призначений на посаду і сьогодні використовує її для лобіювання корупційних інтересів регіонала Онищенка.
Сподіваюся, що парламентська коаліція підтримає зусилля Президента Порошенка, спрямовані на боротьбу з корупцією, і невідкладно відправить Шевченка у відставку і тюрму.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шевченко,катастрофа,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,екологія,Франція,фракція РПЛ,міністерство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.