Плач Ангелів (ФОТО, ВІДЕО)

14 червня 2015, 22:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
229

Ніхто і ніколи не зможе здолати і знищити нашу націю!




В цей день тут часто така погода. Спочатку страшенна спека. Потім - лютий дощ. Наче з неба плаче 10 тисяч Ангелів - українських воїнів, які загинули в цьому бою...
Вже не один рік приїзджаю цього дня в село Пляшева Радивилівського району на Рівненщині вшанувати Героїв, які полягли в бою за Україну під час битви під Берестечком.
Мене дивує, що сьогодні на вшанування Героїв не приїхали ні Президент, ні прем'єр-міністр, ні голова Верховної Ради.
Натомість фракція Радикальної партії приїхала майже повним складом.
Богослужіння під керівництвом Святійшого Патріарха Філарета, покладання квітів, спілкування з людьми, затим пішов виступати... І з неба як вдарило! Грім! Ллє, як з відра, град в куряче яйце...
Але пішов на трибуну. Бо побачив, що є люди, яких негода не спинила. Як ні дощ, ні град не могли спинити тоді наших козаків, як не можуть спинити нинішніх Героїв, які на фронті захищають наше право на свободу і гідність. Ніхто і ніколи не зможе здолати і знищити нашу націю! Слава Україні!






















Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: козаки,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,герої,Рівне,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.