Громадська рада учасників АТО – реальний інструмент вирішення проблем АТОшників

13 червня 2015, 09:43
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
151
Громадська рада учасників АТО – реальний інструмент вирішення проблем АТОшників

Сьогодні в Ірпені відбулися установчі збори Громадської ради учасників антитерористичної операції при Ірпінському міському голові. Головою Громадської ради обрано Олександра Тарасюка.

  Він –  надзвичайно цікава і, я б сказав, героїчна людина: вимушений переселенець з Луганської області, учасник антитерористичної операції, був розвідником, втратив на фронті ногу, сепаратисти за нього оголосили винагороду у 10 000 доларів. Секретарем обрали Олену Ніколенко. Її чоловік Олександр нині служить на сході України в районі Широкіно. Вже два дні жінка не чула від нього жодного повідомлення, але це не зупинило її в  прагненні допомагати іншим. За цих людей  проголосували усі 13 учасників АТО, які стали членами Громадської ради.

    Ініціативу створення громадської ради я озвучив понад місяць тому на урочистій зустрічі демобілізованих  учасників АТО. Процес  спочатку рухався повільно, а потім хлопці почали проявляти активність.  На жаль, є чимало проблем, з якими стикаються учасники АТО, повертаючись додому. Це і соціально-побутові питання, особливо - проблема житла, і  питання реабілітації. Самотужки їх важко вирішити. Громадська рада – це серйозний інструмент, який може допомогти у вирішенні локальних проблем. Я запропонував ввести голову Громадської ради учасників АТО до складу  виконавчого комітету Ірпінської міської ради і надати йому статус радника міського голови. Переконаний, що разом нам вдасться ефективніше вирішувати  питання учасників АТО та їх сімей. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ірпінь,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.