Вимагаю відставки Шокіна і Лутковської

11 червня 2015, 22:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
269

Щойно закінчилася Рада коаліції


Я запропонував лідерам фракцій підписатися під підготовленим мною проектом постанови про звільнення Віктора Шокіна з посади генерального прокурора у зв'язку із втечею народного депутата Сергія Клюєва. Ентузіазму, на жаль, у колег не побачив. Врешті домовилися, що у вівторок викликаємо до парламенту генпрокурора, міністра ВС і голову СБУ для з'ясування обставин втечі Клюєва. Ми вважаємо, що Клюєву влада дала можливість утекти і тому наполягаємо на покаранні винних у цьому злочині.
Також за нашим наполяганням у вівторок із звітом у парламенті виступить Уповноважений з прав людини Валерія Лутковська. За результатами звіту майже напевне можна прогнозувати рішення парламенту про її відставку. Ця ставлениця Януковича немає ні морального, ні юридичного права обіймати цю відповідальну посаду.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,Янукович,СБУ,парламент,Радикальна партія,Лутковська,Олег Ляшко,Клюєв,коаліція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.