Виженемо Чорноморський флот агресора з нашого Криму!

09 червня 2015, 13:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
459

Співпраця з Росією у військовій сфері остаточно припинена, але Чорноморський флот агресора досі легітимно базується в нашому Криму

Вчора Президент України Петро Порошенко підписав чотири ініційованих мною разом з колегами з фракції Радикальної партії закони про денонсацію військових угод з Росією. 
Ці угоди мали бути розірвані ще рік тому. Але чиновники у владі чомусь про це не подбали. Тож я з колегами-радикалами зробив за них цю важливу для захисту України роботу. А Верховна Рада 21 травня оперативно ухвалила внесені нами законопроекти. 
Добре, що Президент Порошенко не наклав на них вето і зрештою їх схвалив. Сподіваюся, що ми дали поштовх владі до повного перегляду існуючої договірно-правової бази з агресором. Нагадаю, що лишилося ще 32 ратифікованих лише парламентом міждержавних угод з Росією. І ще невідома кількість галузевих угод, що не підлягали ратифікації. Переконаний, що значна кількість з них не мають права на існування в нинішніх умовах і мають бути юридично скасовані.
Тож надіюся, що Президент, уряд і МЗС виконають свій обов’язок і доведуть цю важливу справу до кінця. На черзі - денонсація чотирьох угод, пов'язаних із перебуванням Чорноморського флоту Росії в Криму. Відповідні законопроекти ми вже зареєстрували. Хоча МЗС і заперечує проти розірвання цих угод, висуваючи безпідставні, на мою думку, аргументи, очікую, що Верховна Рада їх якнайшвидше ухвалить. Адже Чорноморський флот агресора брав найактивнішу участь у незаконній анексії нашого Криму, тож його досі формально легітимне перебування на пів-острові є нонсенсом.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Росія,парламент,Чорноморський флот,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Крим,агресія,Петро Порошенко,денонсація,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.