Путіну потрібен не мир, а розподіл світу (ВІДЕО)

05 червня 2015, 21:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
207

На терезах – доля як України, так і цілої Європи




Масштабний напад бойовиків на позиції українських військ під Мар’їнкою цього тижня є одним із кроків до відновлення активних бойових дій на Донбасі, про невідворотність якого я попереджав увесь час. Це розвідка боєм та підготовка до наступальних дій російсько-терористичних військ по всім напрямкам.
Це також наслідок обману українців ілюзією миру на базі так званих Мінських домовленостей. Саме вони дали можливість терористам за активної участі Росії створити потужну озброєну армію, що нараховує понад 50 тисяч бойовиків та сотні одиниць важкої техніки. Ця створена, навчена і озброєна Росією орда нині готова до нового наступу. І не тільки на Донбасі. Путін розглядає плани її використання для захоплення всієї України. Саме це і є одним з головних результатів "мирних" Мінських угод. 
Чи використала Україна умовне перемир’я для нарощування своїх військових сил та обороноздатності, для побудови потужної лінії оборони, для проведення активної міжнародної дипломатії, щоб отримати військову допомогу, передусім сучасну захисну зброю? Це питання риторичне. 
Тож, Мінські угоди, які так вихваляли Президент Порошенко і наші західні партнери, стали справжньою бомбою сповільненої дії для України. Нині Путін цілеспрямовано нехтує ними та знову активізував бойові дії. 
Невипадково це відбувається напередодні саміту «Великої сімки» в Німеччині, де українська тема буде серед головних. Путін кидає черговий виклик міжнародній спільноті, нарощує тиск на лідерів «Великої сімки» та фактично шантажує їх повним зривом Мінського мирного процесу, який був виплеканий Меркель, Олландом та Обамою і заручниками якого вони нині стали.
Мета Кремля – деморалізувати цивілізований світ, паралізувати його волю до рішучого спротиву новітньому реваншизму Росії. Путіну потрібен не мир, а принципові поступки з боку Європи та США, новий геополітичний розділ світу. За рахунок, безумовно, України.
Безвольна політика умиротворення агресора, що базується на європейських ілюзіях, страху і поступках, вже дорого коштувала Україні. Й ціна самообману лише зростатиме. 
Закликаю лідерів «Великої сімки» прокинутися від свого пацифістського летаргійного сну й дати рішучу відсіч Путіну невідкладно зараз.
На терезах – доля як України, так і цілої Європи.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Луганщина,Радикальна партія,Донбас,Ангела Меркель,Україна,Олег Ляшко,Путін,Європа,війна,озброєння,Мінськ,зброя,армія,Петро Порошенко,Донеччина,фракція РПЛ,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.