Розпочинаємо радикальну реформу реєстраційної системи

02 червня 2015, 23:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
117

Оце справжня децентралізація та реформа в інтересах громадян та малого бізнесу!


Сьогодні я з колегами з Радикальної партії та інших фракцій зареєстрували напрацьовані разом із Мінюстом та експертами три фундаментальні законопроекти (№2981, 2982, 2983) про спрощення державної реєстрації юридичних осіб та речових прав на нерухоме майно. Це справжня радикальна реформа реєстраційної системи! 
Передаємо на місця повноваження державної реєстрації. Тепер її здійснюватимуть органи місцевого самоврядування, держадміністрації, нотаріуси. Так ми зробимо адміністративні послуги ближчими до людей і зруйнуємо централізовану бюрократичну вертикаль. Так ми зробимо адміністративні послуги більш якісними та посилимо відповідальність за їх надання. 
І, що дуже важливо, за рахунок цієї радикальної реформи реєстраційної системи ми передамо реальний ресурс, близько 500 млн. грн. на рік, до місцевих бюджетів. Оце справжня децентралізація та реформа в інтересах громадян та малого бізнесу!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Раликальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,законопроекти,фракція РПЛ,малий бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.