Привітав дітей загиблих Героїв

01 червня 2015, 22:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
115

Сьогодні у Білій Церкві зустрівся із дітьми і рідними загиблих військовослужбовців 72-ї бригади Збройних Сил України.


На жаль, спілкуватися і вітати дітей загиблих Героїв довелося на вулиці, бо командування бригади чомусь не дозволило їм зайти до клубу частини. Вважаю цей факт глумлінням над світлою пам'яттю загиблих і неповагою до живих. 
Не зважаючи на це, зустріч була дуже теплою і щирою. Вручили дітям подарунки, а дорослим - невелику грошову допомогу. Обов'язок кожного - підтримувати і допомагати сім'ям полеглих Героїв. Водночас люди скаржилися, що міський голова відмовляє їм у наданні земельних ділянок під забудову. Багато сімей загиблих живуть у гуртожитках, значна частина досі не отримала статусу учасника бойових дій і належних виплат. Я з цього приводу вже переговорив із керівництвом Міноборони. Також сподіваюся, що у першу чергу квартири, які зараз придбаватиме відомство, отримають сім'ї загиблих і інвалідів війни.






Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Біла Церква,війна,герої,військовослужбовці,фракція РПЛ,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.