Треба продавати не землю, а продукцію

28 травня 2015, 22:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
73

Продавати треба не землю, як це пропонує Президент Порошенко, а продукцію, вирощену на власній землі




Сьогодні, повертаючися після зустрічі з нашими прикордонниками аж на кордоні з Росією, заїхали із Сергієм Скуратовським у Мені у сільськогосподарське товариство "Менський аграрник". Господарство спеціалізується на вирощуванні свиней. У рік - до 10 тисяч голів. Єдине таке на весь чималий Менський район. В усій Чернігівській області таких господарств усього кілька, а раніше було кілька десятків. А потім ми дивуємося, чому люди замість м'яса давляться крупами. Тому що своє м'ясо в дефіциті, а на імпортне немає грошей у більшості співгромадян.
І найголовніше: такі господарства - це робочі місця на селі і зарплата. Сьогодні більшість селян виживає лише завдяки власному підсобному господарству. Але вирощену продукцію збути людям дуже важко, бо скрізь лише неякісний імпорт. Тому, щоб було село - а без села не буде України! - продавати треба не землю, а продукцію. Завдання держави - максимально сприяти створенню робочих місць на селі. Орендарів землі в обов'язковому порядку треба зобов'язувати будувати корівники і свинарники, заохочувати їх до цього податковими пільгами. Селяни мають отримувати справедливу ціну за здане молоко і м'ясо. Держава також має подбати про соціальну інфраструктуру, бо люди наші в селі живуть дуже важко, у 40 років уже спини не розгинаються і ноги болять



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: село,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,селяни,сільське господарство,Чернігівська область,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.