Помилка українського народу

25 травня 2015, 20:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
1049

Рівно рік тому Петро Порошенко став Президентом


Поза сумнівами, це була помилка українського народу. Найбільша помилка з Революції гідності. Помилка, яка надто дорого нам коштувала. Повіривши обіцянкам, український народ зробив свій вибір, а в результаті:
- тисячі загиблих, часто - внаслідок "мирних" переговорів і домовленностей;
- де факто втрачений Донбас;
- АТО була зупинена в той момент, коли от-от можна було визволити Донецьк і Луганськ;
- пекло котлів Ілловайська і Дебальцевого;
- така ж сама тотальна корупція, як до Революції;
- рівень життя населення став ще гірше;
- на міжнародному фронті Україна теж поки програє;
- долар коштує більше 20 гривень;
- потужна демократична коаліція лишилась мрією, а не реальністю, бо була знівельована спільними голосуваннями БПП, НФ з олігархічними групами і "Опозиційним блоком";
- Президент не продав свій бізнес і взагалі не виконав більше, ніж 2/3 своїх обіцянок.

Найстрашніше - внаслідок всього вище вказаного, перш за все, злиднів, в яких живуть мільйони людей, банда регіоналівських недобитків цілком реально може взяти реванш на наступних виборах.

Петро Олексійович, я з повагою до Вас ставлюсь, бо Ви Президент, обраний народом. Я завжди підтримаю Вас, коли Ви будете робити щось правильно. Наша фракція заради України не піде з коаліції, якби Ви не хотіли нас з неї виштовхнути як "незручних".

Але надто багато Ви вже зробили помилок. Схаменіться і дійте в інтересах держави. Інакше ми просто можемо її втратити. І це буде, найперше, на Вашій совісті. 

А вам, співвітчизники, кажу щиро і чесно: голосування понад 50% громадян за Порошенка було, все-таки, помилкою. За яку ми зараз розплачуємось.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,майдан,Луганщина,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,регіонали,президентські вибори,олігархи,революція,Петро Порошенко,коаліція,долар,Донеччина,фракція РПЛ,АТО,Дебальцево,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.