Взяв під опіку родину загиблого героя

24 травня 2015, 21:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
86

Катя і Вікторія. Дружина і донька загиблого в Донецькому аеропорту Героя Дмитра Андрусенка. Ми взяли і цю сім'ю під опіку




Але є момент, який важко описати пристойними словами... Вже не один місяць, як виявилось, Катя не отримує допомогу по втраті годувальника. Уявляєте! Її чоловік, Герой, віддав життя за Україну, і їй ще треба комусь щось в судах доводити! Суки! Стріляти за таке треба продажних чиновників. 2 червня у Каті суд, на якому обов'язково будуть народні депутати від Радикальної партії і бойові побратими Дмитра.
Катя - тендітна, але дуже сильна жінка. Попри те, що пережила таку втрату, старається підбадьорити тих, хто зараз на війні, і тих, хто повернувся з фронту. Вона дуже гордиться своїм чоловіком. І виховує донечку змалечку бути патріоткою і гордитися татом та іншими Героями...
А дівчинка... Їй всього 11 місяців. Тата живим вона не бачила. І не побачить - його вбив Путін. До чого символічно, що це маленьке янголятко назвали Вікторією. Victoria на латині - це Перемога. Наша Перемога над окупантами і олігархами обов'язково буде. І ми помститимось за Дмитра і за інших, кого забрала у нас Московська орда. Слава Україні! Смерть окупантам!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Герой України,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.