Четвер у Раді буде гарячим

20 травня 2015, 22:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
120

Щойно закінчилася Рада коаліції. Завтра розглядаємо в парламенті пакет законів по реформуванню системи МВС і прокуратури. Щодо останнього є протиріччя

Також голосуємо 4 моїх законопроекти про денонсацію військових угод із агресором Росією (це треба було зробити рік тому).

Також голосуємо у другому читанні закон про реструктуризацію валютних кредитів, дуже важливий для багатьох людей в Україні, які тягнуть це ярмо.

Ще домовилися, що звіт Уповноваженого з прав людини заслухаємо у вівторок наступного пленарного тижня. Усі фракції визнають роботу В. Лутковської незадовільною. Радикальна партія наполягає на її відставці, більшість колег нас підтримують.

Суперечки точаться навколо законопроекту про тимчасові слідчі комісії. РПЛ, Самопоміч і БЮТ - за їх розгляд і ухвалення, БПП і НФ - проти. Консультації продовжуються, сподіваюся переконати колег.

На 18.30 знову ініціював засідання Ради коаліції за участю прем'єра А. Яценюка і міністрів. Теми: індексація зарплат і пенсій, зниження тарифів на послуги ЖКГ. Теж наполягатимемо на вирішенні цих питань.

Завтра у Раді буде напружений день.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: БЮТ,закон,прокуратура,МВС,парламент,Радикальна партія,кредити,Лутковська,Олег Ляшко,ЖКГ,пенсії,Арсеній Яценюк,Росія-Україна,Самопоміч,коаліція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.