Краще пізно, ніж ніколи

19 травня 2015, 19:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
210

Ну, нарешті!

Вже пів року наша команда криком кричить про реструктуризацію боргів. Це мільярди гривень, розкрадені бандою Януковича, які можна і треба спрямувати на виплату пенсій, зарплат бюджетникам, стипендії та інші соціальні виплати українцям. Значна частина цих коштів – це так звані борги Росії. Наша позиція: жодної копійки не платити країні-агресору, поки нога окупанта топче нашу землю! 

Тривалий час нас не чули, але краще пізно, ніж ніколи. Уряд нарешті наважився на рішучі кроки по реструктуризації зовнішнього боргу. Ситуація в країні надто важка, щоб так довго наважуватися на сміливі, але правильні рішення. Але, слава Богу, хоч так.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,реструктуризація,Радикальна партія,борги,бюджетники,Україна,Олег Ляшко,соціальні виплати,стипендії,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.