СОЛІДАРНІСТЬ, КАЖЕ ЦЕРКВА

19 травня 2015, 16:25
Власник сторінки
Аптекар
0
31

Глобалізація

Глобалізація процесів розвитку цивілізації це складові світового імперіалізму, що утворились та вже панують в більшій частині християнського світу. Світовий капіталізм об’єднаний в гіперконгломерати  які незримо оплели світ та вирішують його долю. Далеко поза принципами демократії. Це одіозні Саркозі та Берлусконі, а  сьогодні Меркель, Путін, Порошенко. За найгіршого сценарію,  коли  контрольний пакет  такого спрута належить російській фінансовій групі. Коли економіки України та Росії побудовані на грабунку і вилучені фінансів за кордон,  що призведе до повного зубожіння обох народів, єдиним спасінням для тієї компанії є ВІЙНА. Крім того війною вирішується проблема лишнього населення. Відсутність достатнього рівня ВВП, а він їм не потрібен, базою прибутків  у них є грабунок, частина населення прїдає статки, що належать (вони так думають) олігархам. Іншим щупальцем спрута є МВФ, найгразніша структура світового капіталу, приймає та узаконює тіньові фінансові потоки сходу Європи, надає транші  тим бандюкам, диктує яким чином нищити народи. Світова банда навіть на мить не припускає, що Україні потрібно спочатку повернути з офшорних рахунків сотні  млрд. крадених в неї долярів. Йдуть інші процеси, мільярдні рефінансування банків Януковича, та банків  Росії в Україні. Цю піраміду легко  могла зламати надана Україні від США зброя. Тому полетіла відьма через Київ, Мосву до Абами та в Мінськ, не дати зброї,  створити собі мир та принести смерть українському народу. І після  заяви президента, що наданння зброї не змінить ситуації у війні з Росією, ми її від світової громади навряд чи скоро отримаємо! Зрадник вдарив у спину!

Аморальність глобалізації світу несе загрозу нищення християнства та інших релігій світу. Бо віра і моральність народів єдина сила яка стримує  світовий імперіалізм в певних межах. А чи стримує,

коли війна і ТИСЯЧІ загиблих!

Проте християнські церкви почали  визначатись з приводу глобалізації світу ще з 1965 року.

Сьогодні це « СОЦІАЛЬНА ДОКТРИНА ЦЕРКВИ»

 

Ветеран НРУ В.Чорновола, В.Кучинський

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.