Кадрові питання: нема з кого обирати

18 травня 2015, 22:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
55

Депутати від Радикальної партії зареєстрували проект постанови про звільнення Валерії Лутковської з посади Уповноваженого Верховної Ради з прав людини


Обговорив це питання на Раді коаліції. Усі лідери фракцій погодилися з необхідністю звільнення цієї вірної прислужниці Януковича. Цілий рік я вимагаю звільнення Лутковської. Прикро, що у нас все робиться у свинячий голос.

Завтра також Рада обиратиме членів Вищої Ради юстиції. Станом на сьогодні є два кандидати - від Блоку Порошенка (їх партійний юрист) і від Народного фронту (колишня голова Оболонського райсуду пані Мамонтова). Третього кандидата до ВРЮ від трьох інших фракцій коаліції поки не визначили, обговорюється кандидатура нинішнього судді Конституційного суду Віктора Шишкіна. При всій повазі до Віктора Івановича, на нашу думку, він уже в поважному віці, треба висувати молодь. Наша фракція не братиме участь у цьому голосуванні. 

Також завтра можуть голосувати за обрання голів Антимонопольного комітету та Фонду держмайна - Терентьєва і Білоуса відповідно. З того, що мені відомо, є висока імовірність провалу кадрових питань.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Радикальна партія,Лутковська,Україна,Олег Ляшко,кадрові зміни,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.