Путін має сидіти на Нюрнберзькому трибуналі (ВІДЕО)

15 травня 2015, 20:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
534

Вважаю, що завдання України разом з усім цивілізованим світом забезпечити Путіну судовий процес «нового Нюрнбергу» у Міжнародному кримінальному суді у Гаазі

Як я неодноразово попереджав, шлях фундаментальних поступок російському агресору, на який став у Мінську Президент Порошенко, закономірно призвів до легалізації бойовиків терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» вже як прямих «партнерів з переговорів».

Саме це відбулося нещодавно на черговій зустрічі міжнародної Тристоронньої контактної групи. Вперше перемовини у Мінську відбулися у форматі робочих підгруп, у засіданнях яких вже «на рівних» брали участь лідери донецьких та луганських терористів. 

Як зухвало заявили лідери бойовиків, «розпочато повноцінний діалог України з Донецьком та Луганськом», який «йшов практично на рівних».

Тим самим, відбувається реалізація давнього бажання Путіна перейти з міжнародного формату перемовин на «внутрішньо-український», а саме: переговорів київської влади з так званими «ополченцями Донбасу». Це має засвідчити світовій спільноті начебто внутрішній характер конфлікту в Україні та довести путінські тези про начебто відсутність збройної агресії Росії і «громадянську війну» в Україні.

Як додатковий бонус Путін отримав ще й легалізацію місця в переговорному процесі Віктора Медведчука, свого кума та головного агента в Україні. Про включення цієї «стовідсоткової людини» Путіна представником від України в одній з робочих груп повідомив Леонід Кучма. Називається, дожилися!

Розцінюю такий розвиток подій як черговий крок на шляху національної зради та капітуляції перед ворогом. 

Позиція Радикальної партії є послідовною – ми категорично не погоджуємося з ганебною політикою умиротворення агресора, спрямованою на спроби задовольнити його апетити політичними поступками нашим суверенітетом, у тому числі конституційним та адміністративно-територіальним устроєм нашої держави. Така політика лише демонструє слабкість і заохочує агресора до подальших дій.

В такий спосіб неможливо уникнути війни. Путін буде йти далі. 

Адже насправді йому потрібний не мирний процес у Мінську, а поділ світу у «новій Ялті». Коли б Путін, як новітній Сталін, разом з Обамою та Меркель, замість Рузвельта та Черчіля, домовився про новий розподіл зон впливу в Європі та світі.

Цього не можна допустити. Вважаю, що завдання України разом з усім цивілізованим світом забезпечити Путіну судовий процес «нового Нюрнбергу» у Міжнародному кримінальному суді у Гаазі.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кремль,Луганщина,Нюрнберг,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,Путін,Мінськ,конфлікт,Донеччина,фракція РПЛ,окупанти,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.