Допомога фронту - святий обов'язок кожного з нас (ВІДЕО)

14 травня 2015, 23:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
144

Мені соромно за своїх колег, яких п'ять разів потрібно було просити проголосувати за законопроект щодо соціального захисту наших бійців на фронті




Майже половини депутатів не було в залі, у всіх якісь "важливі" справи у робочий час, довелось чи не палицею зганяти на голосування. Наша фракція проявляє дисципліну. Інші - на жаль, ні. Я переконаний, що зараз не може бути нічого більш важливого, ніж зміцнення обороноздатності країни і підвищення бойового духу військових. Саме тому ми, все-таки, домоглися прийняття закону, який підбадьорить наших бійців. Зокрема, документ гарантує призваним на строкову військову службу громадянам збереження робочого місця на півтора року, а також компенсацію з бюджету у розмірі середнього заробітку. Захистимо армію - захистимо Україну! Допомога фронту - святий обов'язок кожного з нас.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,армія,фронт,схід,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.