Політики повинні чесно декларувати доходи і сплачувати податки до бюджету

14 травня 2015, 13:11
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
85
Політики повинні чесно декларувати доходи і сплачувати податки до бюджету

Якщо ми хочемо прозорої влади та зростання економіки в Україні, то всі політики та державні службовці зобов’язані чесно декларувати свої доходи та повною мірою сплачувати податки до державного бюджету

Президентський принцип «жити по-новому» означає викорінення будь-яких виявів корупції з системи державного управління та місцевого самоврядування. Десятиліттями чиновники звикали нечесним шляхом наживати статки і не сплачувати податків. Настав час припинити це. Перед тим як мене обрали міським головою Ірпеня, я був успішним підприємцем у багатьох сферах, створив не одне підприємство і чесно сплачував податки. На посаду міського голови прийшов небідною людиною. Своїм особистим прикладом хочу закликати українських чиновників різного рівня не приховувати свої доходи, бути відкритими і чесними, платити податки, тим більше – у такий складний для України час. Усі, хто записує майно на своїх родичів чи помічників або не відображає фактичну власність, – назавжди стануть політичним минулим української історії.

 

Балотуючись на посаду Ірпінського міського голови, я позиціонував себе як успішного підприємця, чесно декларуючи свої доходи та майно. При цьому я не раз наголошував, що самостійно фінансую свою передвиборчу кампанію та діяльність очолюваної мною політичної партії «Нові обличчя». Вважаю, що виборці оцінили мою відкритість та успішність і в тому числі через це на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року обрали мене мером Ірпеня.

 

У поданій мною декларації за 2014 рік зазначено, що до обрання міським головою Ірпеня Київської області я заробив понад 16 мільйонів гривень, основна частина яких – дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна. Я чесно задекларував десятки об’єктів нерухомості, земельні ділянки та транспортні засоби. На моїх рахунках – понад 3,6 мільйона гривень. І наголошу: з усіх коштів та майна я сплатив податки в повному обсязі. А значить – зробив належний внесок до державної скарбниці і чесно вчинив перед самою державою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ирпень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.